HOIVAA, TUKEA, VIRKISTYSTÄ

Monipuolisia palveluita ikäihmisille
ja apua elämän eri tilanteisiin jokaiselle,
avoimin mielin, luottamuksella.

Kotipalvelun tukipalvelut on laaja apupaketti moneen tilanteeseen. Yksilöllisellä suunnittelulla saadaan juuri sinulle sopiva apu. Kotipalvelun tukipalvelut sisältää apua niin ikäihmisille kuin perheille (esim. lastenhoito/tukitoiminta). Kotipalvelun tukipalvelut tarjoaa apua mm. henkilökohtaiseen hygieniaan; suihku-apu, sauna ym., kehon hoito, aterian valmistus/avustaminen, apua asiointiin/asioiden hoitamiseen, siivoukseen, pyykki/liinavaatehuoltoon ja saattoapua/tukea esim. terveyskeskuskäyntiin. Kotona avustan myös kevyissä piha/puutarhatöissä ja talvella lumitöissä.

Virike ja hyvinvointi. Harrastusten ja kunnon tukeminen. Liikutaan ja tehdään yhdessä, käydään vierailuilla tai tapahtumissa, joskus voidaan vain jutella elämän asioista, lukea päivän lehteä, katsoa valokuvia tms. Olen mielelläni myös tukena ja kuuntelijana elämän vaikeissakin hetkissä.

Virike ja hyvintointi/hoivapalvelua teen myös hoivakodeissa esim. jos omainen haluaa läheiselleen yksityistä ja yksilöllistä tukea ja apua.  

Saattohoito: hoivakoti, terveyskeskus, koti

Sijaisuudet: sijaisuudet mm. hoivakoteihin; hoitotyö tai muu toiminta. Sijaisuudet voivat olla myös ns. pätkävuoroja.

Omaishoitajan apu on tarpeen, kun haluat käydä vähän hengähtämässä, tilaisuuksissa, kuntoilemassa tai ystävien luona jne. Työ on vaativaa ja ympärivuorokautista, myös hoitaja tarvitsee omaa aikaa ja lepoa jaksaakseen tehdä tätä arvokasta työtä. Omaishoitajan apu on väliaikainen sijaisuus, muutama tunti päivässä, viikossa tai sopimuksen mukaan.

Kodin etäapu. Kodin jäädessä tyhjilleen (asukkaalla/asukkailla lomamatka, sairaalassa, hoidossa, kuolema), huolehdin postista, kasveista ja talvella lisäksi esim. lämpötilan tarkistus ja pihan puhdistaminen.

Opas- ja luontopalvelut. Luontoliikuntaretket mm. Saariselän ja Kiilopään alueille. Retket suunnitellaan erikseen.